reserveer of bestel via:
tel: 050 - 577 8022
mob: 06 - 14572815

 

Welkom

 

Het is mogelijk om in het restaurant te dineren. Vanwege de maatregelen is het nodig om van tevoren te reserveren. Daarvoor kunt u ons bellen naar: 050-5778022. Wij hebben ook maatregelen genomen voor in het restaurant zoals de afstand tussen de gasten en het desinfecteren van je handen bij binnenkomst. 

 

Per huishouden mag er maximaal 1 persoon naar binnen voor afhaal. Wij verzoeken u vriendelijk om een afhaal bestelling zoveel mogelijk telefonisch door te geven en een mondkapje te dragen als u komt afhalen. Bedankt voor uw medewerking en begrip.

Aangepaste openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: van 16:00 uur tot 21:00 uur

Zondag & feestdagen: van 12:00 uur tot 21:00 uur


Met veel genoegen nodigen wij u uit in ons restaurant TianTianLe. De naam TianTianLe betekent "elke dag vrolijk".

 

U kunt bij ons genieten van de heerlijke Chinese, Indische en Thaise keuken. Uiteraard kunt u ook gerechten bij ons afhalen en verzorgen wij catering aan huis of bedrijf.

 

Vanaf 18 personen is het mogelijk om voor een heerlijk lopend buffet te reserveren met diverse keuze uit voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes. Dit bieden wij ook aan voor gasten die vanaf 4 personen bij ons in het restaurant komen eten. Dan krijgt u van alles wat aan tafel i.p.v. lopend buffet. Drinken zit erbij in, ook wijn en bier. 

Tarieven:

Maandag t/m donderdag: €25,00 p.p. (inclusief drinken)

Vrijdag t/m zondag & feestdagen: €27,50 p.p. (inclusief drinken)

 

Graag reserveren van tevoren. 

 

 

(bij geplande buffetten kunt u gewoon aanschuiven maar wel graag reserveren)  

 

 

 

Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Heeft u vragen of bijzondere wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

 

Tot ziens in ons restaurant! Personeel en directie TianTianLe