Over TianTianLe

Met veel genoegen nodigen wij u uit in ons restaurant TianTianLe. De naam Tian Tian Le betekent “elke dag vrolijk”.

Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Heeft u vragen of bijzondere wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dit zijn wij

Ying Zhu en Chen Chao Zhu, de trotse eigenaren van Tian Tian Le, openden hun restaurant in 2012 met de droom om hun gasten elke dag blij te maken. De naam “Tian Tian Le” betekent dan ook “elke dag blij” en dat gevoel is zeker te ervaren wanneer je de gastvrije Ying ontmoet.

Ying en Chen wonen al sinds 1999 in Nederland en hebben in die tijd een trouwe klantenkring opgebouwd. Voor Tian Tian Le hadden ze al een Chinees restaurant in de binnenstad, waar ze veel gasten leerden kennen.

De familie is erg belangrijk voor Ying en Chen. Ze hebben drie kinderen: Ellen, Kevin en Emily. Ellen en Kevin helpen zelfs mee in het restaurant, waardoor Tian Tian Le een echte familiebedrijf is.

De trotse eigenaren van TianTianLe

Ying Zhu en Chen Chao Zhu, de trotse eigenaren van Tian Tian Le, openden hun restaurant in 2012 met de droom om hun gasten elke dag blij te maken. De naam "Tian Tian Le" betekent dan ook "elke dag blij" en dat gevoel is zeker te ervaren wanneer je de gastvrije Ying ontmoet.

Ying en Chen wonen al sinds 1999 in Nederland en hebben in die tijd een trouwe klantenkring opgebouwd. Voor Tian Tian Le hadden ze al een Chinees restaurant in de binnenstad, waar ze veel gasten leerden kennen.De familie is erg belangrijk voor Ying en Chen.

Ze hebben drie kinderen: Ellen, Kevin en Emily. Ellen en Kevin helpen zelfs mee in het restaurant, waardoor Tian Tian Le een echte familiebedrijf is.

Benieuwd naar sfeer & impressie van Tian Tian Le?

Hieronder vindt u foto’s van ons restaurant.

Wilt u langskomen? Reserveer hier